marți, 9 iulie 2013

Ardei umpluti cu ton si rosii

3  ardei grasi mari
200 gr ton bucati 
4-5 rosii mijlocii sau 20 buc rosii cherry
1/3 ardei iute
10-15 masline
2 lingurite capere
1 otet alb din vin
4 linguri ulei masline
1 lingurita busuioc uscat sau 1 mana frunze busuioc proaspat
sare
piper
Taiati ardeii in doua pe lungime si curatati-i de seminte. Intr-un bol puneti rosiile taiate in 4 sau rosii cherry taiate in 2, tonul scurs, caperele, ardeiul iute taiat marunt, maslinele fara samburi taiate in 2, caperele, otetul, o lingura ulei de masline sau, daca aveti ton in ulei, 1 lingura ulei din conserva de ton, busuiocul, sare si piper dupa gust si amestecati totul. Umpleti ardeii cu varf, asezati-i pe tava stropita cu ulei, acoperiti cu folie si dati-i la cuptor 30 de minute la foc mediu. Scoateti folia si mai lasati la cuptor 10-15 minute. O cina usoara si sanatoasa. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu