1 kg ciuperci pleurotus
8 catei mari de usturoi
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper
3-4 oua
1 ceasca faina
ulei
Spalati ciupercile, taiati-le coditele (pe care le puteti folosi la alta mancare) si puneti caciuliile intr-un vas. Pregatiti o marinata din usturoi pisat, sare, piper si 1/2 ceasca de apa. Turnati marinta peste ciuperci si amestecati bine ca sa le acopere pe toate. Trageti o folie peste vas si lasati-le la frigider min.1 ora. Incingeti uleiul intr-o tigaie, treceti ciupercile marinate prin faina si ou batut si prajiti-le pana devin aurii. Snitelele prajite, pe masura ce le scoateti, puneti-le pe o farfurie tapetata cu prosoape de hartie ca sa absoarba uleiul, dupa care, mutati-le pe o alta. Sunt foarte bune. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu