sâmbătă, 22 iunie 2013

Gustare picanta cu vinete, dovlecei si maioneza

2 vanate mijlocii 
2 dovlecei mjlocii
2 catei usturoi
300 ml maioneza
ulei pentru prajit
Vinetele si dovleceii spalti-i si taiati-i rondele de 1 cm. Incingeti uleiul in tigaie si prajiti vinetele si dovleceii pana devin aurii (fara sa ii treceti prin faina). Pe masura ce prajiti, scoateti legumele prajite pe un prosop de hartie ca sa absorba uleiul in exces. Pregatiti o maioneza clasica  (reteta o gasiti la sectiune "Sosuri") la care mai adaugati 4-5 catei mari de ustroi zdrobiti si un praf de sare.  Asezati pe o farfurie un strat de vinete, un strat de maioneza, un strat de dovlecei, un strat de maioneza si tot asa pana terminati toate ingredientele. In timpul postului inlocuiti maioneza clasica cu cea de post (reteta o gasiti la sectiunea "Sosuri). Pofta buna!

P.S. Stiu ca poza arata ciudat, dar e tot ce aramas pana am apucat sa fac o poza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu