joi, 9 mai 2013

Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi

4 cartofi mari
1/2 lingurita rozmarin
4 catei usturoi
4 linguri ulei masline
1/2 lingurita sare
piper
Cartofii se curata si se taie in 6 pe lungime. Usturoiul se taie feliute subtiri. Amestecati cartofii cu rozmarinul, sarea, un varf de lingurita de piper, 2 linguri de ulei de masline si feliutile de usturoi. Acoperiti cu o folie si lasati cartofii sa stea la frigider 30 de minute. Intr-o tava mare intindeti folia de aluminiu. Turnati 2 linguri de ulei de masline si puneti cartofii (curatati de feliutile de usturoi) intr-un singur strat. Puneti tava in cuptorul preincalzit si coaceti la foc mediu 30-45 de minute sau pana devin aurii si crocanti pe exterior si gatiti in interior. Serviti cartofii cu branza rasa si un sos tzatziki sau sos maioneza cu ceapa verde (le gasiti aici pe blog).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu