duminică, 7 aprilie 2013

Ciorba de pui cu ciuperci si taitei de casa

O ciorbita aburinda o sorbi zgomotos,
Ce-ti pasa ca nu e frumos,
Doar e gustos!
1 pui frumos
1 ceapa
1 morcov
1 patrunjel
1/2 telina
0,5 kg ciuperci
150 gr taitei de casa (reteta o gasiti pe blog la garnituri)
1 lingurita ciuperci uscate (optional)
sare
piper
bors de casa
1 legatura patrunjel verde
3-4 cozi ceapa verde
 Se pune puiul  la fiert. Pana se hotaraste sa fiarba puiul curatam si taiem legumele cubulete sau fideluta si ciupercile felii. Spumam bine puiul. Adaugam toate legumele si ciupercile, reducem focul la minim si lasam sa fiarba incet. Cand sunt gata legumele si puiul turnam bors de casa, saram si piperam. Mai lasam sa fiarba vreo 10 minute. Taiem frunzele de patrunjel si cozile de ceapa verde. Le punem in ciorba. Inca un clocot si e gata. Savurati-o zgomotos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu