vineri, 5 aprilie 2013

Rulada cu dulceata

Doar un ou, ceva faina,
Un gem de prin camara plina,
Le amesteci, dai la foc,
Prajitura nu-i rea de loc!
6 oua
6 linguri zahar
5 linguri faina
1 plic zahar vanilat
orice fel de dulceata sau gem
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga zaharul vanilat si albusurile batute spuma si se amesteca usor. Se adauga faina cernuta si se omogenizeaza compozitia amestecand usor de jos in sus. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace pe foc mediu spre mic cca 15-20 minute. Verificati cu scobitoarea daca este gata. Blatul copt se rastoarna pe hartie de copt unsa cu unt sau un servet umed. Se unge repede cu dulceata sau gem si se ruleaza. Se presara zahar pudra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu