O simpla barabula daca
Cu carnita o-mpanam,
Cu ceapa o parfumam,
Ii dam oleac' piper si sare,
Devine o coana mare!
cartofi
bacon
(sau kaizer, slanina afumata)
bacon
(sau kaizer, slanina afumata)
sare
piper
ulei masline
unt topit (cateva linguri)
parmezan (sau orice alt cascaval)
Cartofii (mai lunguieti) se curata de coaja, se spala si se taie (dar nu pana la capat) in felii de 2-3 mm. Se ung generos cu ulei de masline, se sareaza si se pipereaza. Baconul se taie fasii de 2-3 cm.Ceapa se taie pestisori.
Impanati cartoful cu ceapa si baconul.
Puneti cartofii pe o tava acoperita cu folie de aluminiu si dati-le la cuptor la foc mediu. Dupa 45 de minute scoateti tava, turnati pe fiecare cartof cate o lingura de unt topit si presarati parmezanul. Mai dati la cuptor inca cca 15 minute pana se topeste cascavalul.
Impanati cartoful cu ceapa si baconul.
Puneti cartofii pe o tava acoperita cu folie de aluminiu si dati-le la cuptor la foc mediu. Dupa 45 de minute scoateti tava, turnati pe fiecare cartof cate o lingura de unt topit si presarati parmezanul. Mai dati la cuptor inca cca 15 minute pana se topeste cascavalul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu