duminică, 21 aprilie 2013

Salata din icre de stiuca

 
2 linguri  de icre de stiuca
sau
1/2 lingura icre de stiuca si 2 linguri icre hering
0,5 l ulei de calitate
1 lamaie
1/2 ceasca apa minerala

1 lingura de icre de stiuca sau 2 linguri de icre de hering se pun intr-un bol si se bat cu mixer-ul (amestecand in aceiasi directie) adaugand cate putin ulei (ca la maioneza). Cand compozitia se intareste, adaugati putina zeama de lamaie si iar ulei. Mixati din nou adaugand ulei si, daca se intareste prea tare, cate putina apa si zeama de lamaie. Si tot asa pana terminati tot uleiul. Gustati. Daca e nevoie, sarati si daca considerati ca nu e suficienta lamaie,  mai adaugati.In caz ca va place, puteti taia foarte marunt o ceapa mica si sa o adaugati in salata.
 Acum,  adaugati icrele de stiuca ramase si mai mixati doar atat cat sa se amestece icrele cu restul compozitiei. Asa boabele de icre se vor pastra intregi si ,prin urmare, salata va arata foarte bine, iar boabele se vor simti in gura. Oaspetii Dvs. vor fi incantati. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu